Menu

De Zaak

In Doetinchem vindt u het culinaire restaurant De Zaak. Bij dit restaurant kunt u met een groep, jong en oud of gewoon lekker met z’n tweetjes terecht voor overheerlijk diner of een gezellige borrel. De bediening is vriendelijk en verzorgd u tijdens uw bezoek aan het restaurant met een brede glimlach waardoor u niets anders kunt dan genieten.

Het restaurant biedt verschillende arrangementen zijn, die erg aan te raden zijn. U kunt u bijvoorbeeld laten verassen met 5 kleine gerechten die goed bij elkaar aansluiten. Deze gerechten worden iedere 3 weken vernieuwd. ‘Heeft u bepaalde wensen? Laat het de bediening weten en zij zorgen ervoor dat het wordt aangepast.

“Goed restaurant, goede en gezellige bediening en een goede uitleg aan tafel. Het 5-gangen bitesarrangement is een aanrader!”

Met een groot gezelschap kunt u uitstekend bij het restaurant terecht. Het restaurant biedt verschillende mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld wanneer u met een groep van maximaal 8 personen bent gebruik maken van de Private Dinning, apart dineren of borrelen.

Openingstijden

De actuele openingstijden van De Zaak kunt u bekijken op www.restaurantdezaak.nl.

Online een tafel reserveren bij De Zaak, dat kan via www.restaurantdezaak.nl.

Locatie

De Zaak
Gruitstraat 16
7001 BX Doetinchem
Tel: 0314-361022
www.restaurantedezaak.nl