Menu

Groepsuitje in Doetinchem – Escape room, Bowlen en Steengrillen

Wilt u deelnemen aan een uitdagend en lastig avontuur in een spannende escape room? Durven jullie de uitdaging aan? De tijd tikt…. Laat uw hersenen kraken en probeer er zo snel mogelijk uit de kamer te komen door middel van het oplossen van allerlei puzzels en raadsels. Na de escape room kunt u even ontspannen en mag er gebowld worden. Dit is een spel voor iedereen en u kunt uw bowl technieken bijschaven. Laat zien welke technieken u al beheerst. Kies de juiste bowling bal met het juiste gewicht en gooi een Strike!

De fanatieke, maar vermoeiende dag wordt afgesloten met een heerlijk Steengrill Menu. Er is onbeperkt keus uit wel meer dan 12 soorten vlees. U kunt denken aan: slavinkjes, varkenshaas, biefstuk, hamburgers enz. Dat is pas een dag goed afsluiten.

Activiteiten

Escape Room de bunker: er zijn twee mogelijkheden om nog maar te overleven op de aarde. Zo snel mogelijk wegkomen van de aarde of overleven in een bunker. De bunker is in het geheim gebouwd, de bunker kan alleen gevonden worden door alle codes die verborgen zitten in het huis te vinden en op te lossen. Eenmaal bij de bunker, moet de bunker nog hersteld worden…. Alleen dan kunt u overleven.

Escape Room Space: los de codes van een wetenschapper zo snel mogelijk op om toegang te krijgen tot een ruimtevaartuig die u weg voert van de aarde. Want daar is alles behalve leven te bekennen. Ontdek wat de wetenschapper ontdekt heeft en los eeuwen oude codes op. Zorg ervoor dat u bij de laatste overlevenden hoort.

Kids Escape Room Bunker: in 1935 heeft Sarah een schuilkelder met haar vader gebouwd, haar eigen bunker. De bunker heeft veel schade opgedaan tijdens de oorlog. Helpen jullie Sarah en haar vader met het herstellen van de bunker, zodat iedereen hier veilig is?

Bent u benieuwd naar deze uitdaging? Klik dan hier!