Menu

Rozengaarde

Een dagje zwemmen of een avontuur beleven in één van de unieke concepten van de Rozengaarde. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan de avontuurlijke SkyZone of klim zo hoog mogelijk in de CrazyClimb hal. Bij de Rozengaarde kan het allemaal!

Zwembad

Het zwembad heeft veel te bieden. Alle soorten waterplezier voor jong en oud. Het recreatie bad bestaat uit een spectaculaire wildwaterkreek, massagestralen, bubbelbank en uitzwembassin. Tevens zijn er fantastische glijbanen. U kunt in het zwembad ook verantwoord werken aan uw gezondheid en conditie. Het zwembad biedt namelijk uitdagende groepslessen voor elke leeftijd en conditie niveau aan. Kinderen kunnen ook deelnemen aan de zwemlessen. De zwemlessen worden gegeven door echte vakmensen.

Skyzone

SkyZone: een bezoek aan de SkyZone is onvergetelijk. Wie van jullie kan het hoogste springen? Test het uit in de SuperJump. Hier bevindt zich een spectaculaire trampolinearena waarin platte en schuine trampolines te vinden zijn. Op de trampolines kunt u zich volledig uitleven.

Softplay: staat voor actief spelen. De kinderen kunnen zich uitleven in het unieke klauterkasteel. In het klauterkasteel kunnen de kinderen klimmen, rennen, verstoppen, glijden en nog veel meer. Een geweldige uitdaging dus.

Speedsoccer: liggen uw interesses toch meer bij voetbal. Maak dan gebruik van de Sutu Speefsoccer Arena. Daar bevinden zich de InterActieve voetbalmuren. Elke voetbalmuur bevat 16 lichtpanelen. De lichtpanelen geven aan waar de voetbalmuur geraakt moet worden. Aan de kleur van de panelen ziet u welke speler aan de beurt is. De luidsprekers geven de spelers uitleg over het spel. Een ontzettend leuk spel wat zorgt voor een hoge inspanning en een goede conditie. U krijgt van het spel een voldaan gevoel.

Crazyclimb: klimmen is leuk voor jong en oud. Vooral bij de Crazyclimb kunt u klimmen met een twist. De kleurrijke klimtorens zijn hoog en zorgen voor spanning en een avontuurlijke ervaring.

Activate Cage: een leuke uitdaging voor de kinderen waar ze klimmend en klauterend de weg door het doolhof moeten zien te vinden. In het doolhof bevinden zich hindernissen die getrotseerd moeten worden. Vind zo snel mogelijk de weg naar de uitgang.

Hight Rope Course: zoals u de unieke Hight Rope Course hier vindt, vindt u die nergens anders. Het is een erg hoog parcours die zorgt voor veel spanning en sensatie. Er zijn netten die voorkomen dat u valt, waardoor u veilig kunt bewegen zonder zipline.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Rozengaarde op www.rozengaarde.nl.

Locatie

Rozengaarde
Bezelhorstweg 115
7002 CC Doetinchem
Tel: 0314-330991
E-mail: zwembad@rozengaarde.nl/ skyzone@rozengaarde.nl
www.rozengaarde.nl