Menu

De Kompaan

Bij de Kompaan is geen gebrek aan gezelligheid en lekker eten. Ze maken de lekkerste kwaliteitsburgers en andere (vlees) gerechten. De huisgemaakte burgers zijn bereid met verse ingrediënten en heerlijke toppings. Ze hebben dubbele burgers voor de grote eters of kies zelfs uit een burgertrio voor meerdere smaken!

Maar daar blijft het niet bij, u kunt daarnaast ook nog genieten van heerlijke borrelplankjes en een ontzettend breed assortiment aan bieren. Elke vrijdag en – zaterdag avond staat in het teken van Borrel & Beats. Oftewel gegarandeerd een gezellige avond bij de Kompaan.

Wanneer u zin heeft in een heerlijke lunch, dan kunt u ook bij de Kompaan terecht.

“Mooie zaak met erg lekker eten en veel verschillende lekkere speciaalbieren!”

Catering

Ook bieden ze catering aan bij groepen. Er wordt gezamenlijk van te voren besproken wat uw wensen zijn en hoe dit gerealiseerd kan worden. Hierbij kunt u denken aan een gevarieerde barbecue op locatie met een kok die alles naar keuze op de barbecue bereidt. U kunt ervoor kiezen dat er lekkere mini-burgers geserveerd worden. Daarnaast is er keuze uit een uitgebreid diner, een hapjesbuffet of een Burger-Bomb buffet. Zelfs uw feest kan u helemaal laten organiseren door de Kompaan. Wie zegt daar nou nee tegen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Kompaan via de mail.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van De Kompaan op www.de-kompaan.nl.

Locatie

De Kompaan
Grutstraat 12
7001 BX Doetinchem
Tel: 0314-843305
E-mail: info@de-kompaan.nl
www.de-kompaan.nl