Menu

Doetinchemse Boetiekjes

In de hoofdstraat van Doetinchem vindt u allerlei grote namen en grote merken. Maar dat is niet natuurlijk niet het enige waar geshopt kan worden in Doetinchem. Loop bijvoorbeeld een keer een stukje verder en ga is een gemoedelijk zijstraatje in. Hier vindt u de leukste speciaalzaken en pittoreske winkeltjes die u niet in de hoofdstraat zult vinden. Zie hieronder een paar voorbeelden die zeker een bezoekje waard zijn.

De Blauwe Hand: hier kunt u terecht voor de tofste en kleurrijkste kleding. Alles is gemaakt van natuurlijke materialen. Naast kleding kunt u ook sieraden, shawls, klankschalen en boeddha’s kopen. Er wordt u een eerlijk advies gegeven en er is sprake van oprechte klantvriendelijkheid.
Adres: Heezenstraat 31, 7001 BP Doetinchem

Appel & Ei: bij dit super leuke boetiekje kunt u tweedehands kleding kopen en verkopen. Het assortiment wisselt dagelijks. Loop regelmatig binnen en wie weet scoort u als eerste de pareltjes.
Adres: Korte Kapoeniestraat 14-16, 7001 CA Doetinchem

 
Goodies & Moodies

Goodies & Moodies: iedereen heeft wel is zin in iets nieuws wat u misschien niet helemaal nodig heeft, maar het leven wel leuker maakt. Dan bent u hier aan het juiste adres. Hier is voor ieder wat wils. Kom snel kijken in de boetiek! Ook verkoopt Goodies & Moodies leuke cadeautjes.
Adres: Adelaarstraat 2, 7001 AR Doetinchem    

Zus & Co

Zus & Co: hippe kleding en ontzettend leuke accessoires worden hier verkocht. Het personeel is altijd in voor een praatje en een bakje koffie is zo voor u gemaakt. Geniet hier van de complete winkelbeleving.
Adres: Boliestraat 24, 7001 BR Doetinchem

 

 

Daily Women’s Wear

Daily Women’s Wear: bij deze bijzondere winkel kunt u alleen terecht voor de basic kleuren zwart en wit. Met zwart valt eindeloos te combineren. Het team helpt u met het uniek maken van uw prachtige outfit. Er zijn veel uiteenlopende stijlen en ze doen erg hun best dat ieder type vrouw kan slagen bij Daily Women’s wear. Neem dus snel een kijkje!
Adres: Boliestraat 32, 7001 BC Doetinchem

Hip & Stip: de gezelligste kledingwinkel van Doetinchem. Hier vindt u de leukste en hipste kinderkleding en accessoires. Tevens verkoopt de winkel ook dames kleding voor de moeders. Hoe leuk!
Adres: Oude Doetinchemseweg 20, 7007 DC Doetinchem

Natuurlijk zijn er nog veel meer van dit soort winkeltjes!