Menu

Het Pannenkoekschip

Bij het pannenkoekschip heeft u keuze uit de lekkerste pannenkoeken en heerlijke hamburgers. Vanuit het schip heeft u uitzicht over de Oude-IJssel.

Het restaurant is volledig kindvriendelijk. Er staan stevige tafels en stoelen, ruimte voor kinderwagens en er bevindt zich een super leuke speelhoek. Ook zijn er kinderstoelen aanwezig. In de wc’s is er een verschoontafel aanwezig.

“De meeste mensen zien het eten op een schip als een unieke ervaring”

Arrangementen

Er zijn een aantal verschillende soorten arrangementen waaruit u kunt kiezen. U beleeft met de High Tea een ontzettend gezellige middag onder genot van mini pannenkoekjes, zelfgemaakte hapjes en onbeperkt koffie en thee.

Of geniet van allerlei verschillende soorten speciaal bieren en wijnen met de High Wine of High Beer. Lekker een koud biertje of wijntje in het zonnetje op het terras, wie zegt daar nou nee tegen.

Ook kunt u hier terecht voor al uw feesten en partijen. Een unieke plaats op de Oude-IJssel. U kunt uw gehele eigen feest zelf samenstellen. U bepaalt waar u voor kiest en hun passen zich daaraan aan.

Kinderfeesten

Er zijn ontzettend veel verschillende concepten voor een kinderfeestje. Laat ze bijvoorbeeld hun eigen pannenkoeken versieren met allerlei lekkernijen. Kinderen kunnen zich verkleden tot prinses of piraat. Dit vinden kinderen natuurlijk helemaal geweldig. De piraten beschikken over een gouden dukaat, als ze aan de opdracht voldoen, mogen ze die inleveren voor een cadeautje. De prinsessen moeten ervoor zorgen dat door ingewikkelde opdrachten met behulp van een schatkaart de schatkist gevonden wordt. Ook de Prinsessen krijgen een beloning.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van het Pannenkoekenschip op www.hetpannenkoekenschip.com.

Locatie

Het Pannenkoekschip
Stokhorstweg 2a
7006 GA Doetinchem
Tel: 0314-344560
E-mail: info@hetpannenkoekenschip.com
www.hetpannenkoekenschip.com