Menu

Schouwburg Amphion

De naam Schouwbug Amphion komt uit het oud Grieks. Het theater is het grootste theater in de Achterhoek en de op drie na grootste van Gelderland. In januari 2013 werd Amphion door de VVTP uitgeroepen tot het Beste Theater van Nederland 2012. Wederom gebeurde dat in 2016 en 2017. In september 2010 is de nieuwe schouwburg geopend door koningin Beatrix. Het is een groot hoekig gebouw die niet te missen valt.

Als u een bezoekje aan het Amphion brengt, bent een verzekerd van een ontzettend gezellige middag of avond. U kunt genieten van cabaret, musicals, concerten en allerlei andere soorten leuke theatervoorstellingen. De grootste musicals tot de kleinste amateurproducties vinden hier plaats.

Bekijk de zalen via deze virtuele tour.

Groepsarrangementen

U kunt samen met uw collega’s of zakelijke relaties kiezen voor een compleet verzorgde theater of filmvoorstelling. Aan de hand van uw wensen kan het theater een onvergetelijke voorstelling verzorgen.

Het theater kan volledig op maat een groepsarrangement samenstellen. Groepsarrangementen zijn te boeken vanaf 10 personen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsarrangement in Amphion? Neem dan contact op via de mail.

Verhuurbare zalen

Wanneer u een zakelijk evenement organiseert is Amphion bij uitstek een geschikte en perfectie locatie. Het theater vangt grote groepen netjes op en is erop ingesteld om draaiboeken te volgen. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd! De zalen zijn zowel over dag als s’ avonds beschikbaar en samen of los van elkaar te reserveren.

Programma

Elk jaar biedt Schouwburg Amphion een enorm breed programma aan opera, cabaret, musical, dans, toneel en kindervoorstellingen. Voor ieder wat wils! Bekijk het theater programma via deze link.

Openingstijden

De actuele openingstijden van Schouwburg Amphion kunt u bekijken op www.amphion.nl.

Locatie

Schouwburg Amphion
Hofstraat 159
7001 JD Doetinchem
Tel: 0314-376000
E-mail: info@amphion.nl
www.amphion.nl