Menu

Hilarisch groepsuitje in de Achterhoek

Bent u dit jaar aan de beurt om het groepsuitje te organiseren? Kom naar Doetinchem en ga de uitdaging aan! Over deze dag wordt nog lang nagepraat en is onvergetelijk.

Er zijn ontzettend veel diverse activiteiten. Zo kunt u kiezen uit bowlen, Laser Quest, Bubbelbal of een casinoavond.

Bubbelbal of Archery Attack

Bubbelbal is het bijzondere voetbalspelletje waarbij de deelnemers vast zitten in een opgeblazen bal waarmee de tegenstander naar de andere kant van het veld wordt gebeukt. De hit van het moment. De bal is met lucht gevuld waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Ren achter de bal aan en wordt omver gebeukt terwijl u daar niks van voelt. Erg hilarisch! Alles gebeurd onder professionele begeleiding.

Na een hartelijk ontvangst wordt het hilarische spel uitgelegd door een professional. Er worden teams gemaakt en de laatste uitleg over het omver kegelen van elkaar wordt gegeven. Na het eerste fluitsignaal begint het spel dan echt!

Met Archery Attack gaat u op pad met een handboog en speciale rubber-pijlen. Ga de strijd met elkaar aan. Archery Attack is boogschieten, paintball en trefbal in één. De rubberen pijlen maken het spel 100% veilig. De snelheid van de pijlen is wat het spel zo spannend maakt. Verstop u zelf zo goed mogelijk en zorg dat u zo min mogelijk geraakt wordt door alle rondvliegende pijlen!

Laser Quest

Laser Quest is een fascinerend spel waarbij u futuristisch bewapend met computer gestuurde laserguns rondsluipt in griezelige, mysterieus verlichte ondergrondse gangen. Laser Quest is een combinatie van fantasie en de wereld van technologie. Lukt het jullie om alle schimmen te ontwijken?

U krijgt voordat de game begint een uitleg van 5 minuten over de regels van het spel. Ook wordt er een speciaal vest aangetrokken. Het spel wordt gespeeld in een arena van 400 m2 die ontzettend verrassend en helemaal veilig ingericht is. Er hangt een mysterieuze sfeer door de rookmachines, spiegels, verlichtingen en spannende geluidseffecten. De Lasergame duurt 15 minuten.

Wilt u de strijd aangaan met uw vrienden, familie of collega’s? Boek dan nu dit fantastische groepsuitje.