Menu

Top 10 Heren kledingwinkels

We horen vaak de opmerking dat mannen niet van shoppen houden. Iedereen denkt dat het klopt en gaat ervan uit dat die stelling waar is. Maar is dat wel echt zo?

De meeste winkelstraten zijn gevuld met vrouwen en vrouwenkleding. Er moet eerst langs 10 vrouwenwinkels gelopen worden, voordat u dan eindelijk bij een goede mannenwinkel bent. Men zegt dat shoppen een vrouwen bezigheid is, maar eigenlijk is het tot een vrouwen bezigheid gemaakt.

Top 10 kledingwinkels voor mannen

Schlösser Mode
Deze winkel is echt ontzettend stijlvol. Het assortiment wordt met liefde en goede kennis op basis van trends in de mannen wereld geselecteerd. Deze winkel is vooral leuk voor de man in pak.
Adres: Walstraat 104, 7001 BV Doetinchem

Jac Hensen
Een grote winkel waar u terecht kunt voor de tofste mannenkleding. Op zoek naar een stoere jeans of een zakelijke look, hier vindt u het allemaal. In deze nieuwe ruime collectie kan iedere modebewuste man slagen. Ook kunt u hier terecht voor prachtige kleding voor de bruidegom.
Adres: Dr. Huber Noodtstraat 10 – 12, 7001 DW Doetinchem

Score
Wie kent deze winkel nou niet. Een super leuke mannenwinkel waar het bijna onmogelijk is met lege handen naar buiten te gaan en al helemaal met de nieuwe collectie. Er is een brede keus uit verschillende soorten merken.
Adres: Hamburgerstraat 48, 7001 AL Doetinchem

AB Lifestyle
Dit is het toffe merk dat niet alleen voor mannen is, maar ook voor vrouwen. Dus als u samen met uw vrouw aan het shoppen bent, heeft zij ook nog wat te kijken! Dit merk begon met het ontwerpen van petjes. Al gauw groeide het uit tot een veel gedragen merk.
Adres: Waterstraat 7, 7001 BG Doetinchem

Tribute Men
Hier kunt u niet alleen terecht voor de toffe casual mannenmode, maar ook voor een oprecht advies of inspiratie. De winkel beschikt over een ontzettend leuk team van personeel die altijd bereid is om even een praatje te maken over de typische mannen dingen.
Adres: Boliestraat 46, 7001 BD Doetinchem

Jack & Jones
Bij Jack en Jones vindt u de nieuwste mode met een ontzettend hoge kwaliteit voor mannen en vrouwen. Ze verkopen veel verschillende bekende merken zoals Levi’s, Tommy Hilfiger, Superdy en nog veel meer.
Adres: Hamburgerstraat 22, 7001 AK Doetinchem

Open 32
Ook Open 32 heeft een groot assortiment in merken voor mannen en vrouwen. Ze beschikken over een ruime collectie met de laatste fashiontrends.
Adres: Hamburgerstraat 42, 7001 AL Doetinchem

State of Art
Een winkel die zowel kleding heeft voor de sportieve man, als voor de zakelijke man. Ze bieden veel verschillende stijlen kleding aan in deze winkel. Tijdens het passen kunt u ook nog eens genieten van een heerlijk kopje koffie.
Adres: Boliestraat 12 – 14, 7001 BD Doetinchem

T-time
In de winkel vindt u de beste merken voor de man van nu. Zij bieden service en kwaliteit en zijn altijd op zoek naar de nieuwste fashiontrends. In een informele sfeer kunt u gebruik maken van een persoonlijk stijladvies. T-Time richt zich op de moderne man en die kan bij hen een volledige outfit kopen.
Adres: Boliestraat 40, 7001 BD Doetinchem

Sir James Men
De herenafdeling binnen the Mooi Ben Jij! experience world. Mooi Ben Jij! is een kledingwinkel voor dames, maar zij hebben ook een herenafdeling die de naam Sir James Men draagt. Een mix van Nederlandse, Italiaanse en Scandinavische merken voor de man die van stijl en kwaliteit houdt. Na het winkelen kunt u heerlijk genieten van een hapje en een drankje bij Sir James.
Adres: Grutstraat 1, 7001 BW Doetinchem