Menu

Stadion de Vijverberg

Wanneer de plaats Doetinchem wordt genoemd, denkt men gauw aan de Graafschap. De Graafschap ziet men als een sfeervol stadion. Het Achterhoekse stadion van Doetinchem is gebouwd in 1954. Het is de thuisbasis van de voetbalclub De Graafschap en beschikt over 12.600 zitplaatsen. De naam van het stadion is afkomstig van het hotel dat vroeger op de plek van het stadion stond.

Het stadion

Het voetbalcomplex is enkele jaren geleden geheel gemoderniseerd. Opvallend is, de compactheid waarbij, naar Engels voorbeeld, het publiek dicht op het veld zit en de reservebank in de tribune is opgenomen. Zonder onderbreking omringen de vier overdekte tribunes (de Vijverberg, de Roodbergen, de Groenendaal en de Spinnekop) het speelveld.

Al jaren is de Graafschap geroemd om haar uitgebreide Business Club en biedt de leden een ruime ontvangst met twee grote en uitstekend uitgeruste Business Lounges. Ook buiten de wedstrijddagen om zijn deze ruimten uitstekend voor diverse bijeenkomsten. Het stadion is tevens voorzien van zeer eigentijdse kantooraccommodaties, pers- en presentatieruimten, kleedkamers, medische voorzieningen en catering faciliteiten.

Locatie

Stadion De Vijverberg
Lijsterbeslaan 101-A
7004 GN Doetinchem
Tel. 0314 – 368 450
E-mail: info@degraafschap.nl
www.degraafschap.nl