Menu

Kasteel Slangenburg

Logeren in het prachtige Slangenbrug die het karakter van de 17e eeuw volledig heeft bewaard. Het beschikt over een prachtig, sfeervol interieur wat u een extra mooie en relaxte belevenis geeft. Het hangt er vol met prachtige wandschilderijen, fraaie stucplafonds en antieke meubels wat zorgt voor een ontzettend mooie ambiance. De kamers zijn niet genummerd maar benaamd, bijvoorbeeld: de Witte Toren, de Chinese Kamer of het Biezen Mandje. De kamers beschikken niet over een telefoon, radio of TV. Het enige wat gemoderniseerd is aan de kamers zijn het sanitair en de centrale verwarming.

U kunt hier lekker een momentje voor uzelf nemen en even tot rust komen in het prachtige kasteel. Wanneer u tijd over heeft, kunt altijd nog even de stad in lopen. De stad ligt 3 kilometer verderop.

Slangenbrug bevindt zich in een prachtige omgeving met bossen, akkers, lanen, grachten, vijvers en weilanden. In deze omgeving kunt u een heerlijke wandeling maken.

Het Koetshuis

In de verte ziet u het prachtige Kasteel

Het Koetshuis is de uitgelezen plek voor uw bedrijf, feestelijke familie-bijeenkomsten, recepties, condoleances, exposities of presentaties. Het is een prachtige locatie, die veel rust uitstraalt. Geniet hier van natuurzuivere drankjes, een kopje koffie of cappuccino met gebak tijdens het maken van een wandel-of fietstocht.

Openingstijden

De actuele openingstijden van Kasteel Slangenburg kunt u bekijken op www.kasteelslangenburg.nl.

Wanneer er een besloten bijeenkomt plaatsvindt in ”Het Koetshuis” kunnen de openingstijden afwijken. Bekijk in de kalender of er een besloten bijeenkomst plaatsvindt.

Locatie

Kasteel Slangenburg
Kasteellaan 6
7004 JK Doetinchem
Tel: 0315-298 200
E-mail: info@kasteelslangenburg.nl
www.kasteelslangenburg.nl