Menu

Kookworkshop

Met z’n tweeën, collega’s, groep vrienden of alleen kunt u deelnemen aan een ontzettend leerzame kookworkshop. Dat is natuurlijk geweldig. Koken is niet alleen leuk om te doen en lekker, maar brengt ook mensen bij elkaar.

Workshop

Onder begeleiding van de kok koken jullie de sterren van de hemel. Er worden 3 teams gemaakt die ieder een gang bereiden zonder recepten alleen ingrediënten. U wordt uitgedaagd om te tellen, rekenen, proeven, inschatten, voelen, ruiken en uiteindelijk wordt het gemaakte gerecht beoordeeld door de rest van het team. Net als bij een echt chef-kok, loopt een kok rond voor vragen en raad wanneer dat nodig is. Het is de bedoeling dat jullie met weinig hulp in de voetsporen van een echte chef gaan treden.

De kookworkshop bevindt zich in een prachtig monumentaal gebouw. Het gebouw wordt omringt met een prachtig park en ligt 5 minuten lopen van de stad.

U kunt er voor kiezen om een lunch of een diner te bereiden. Ook kan er een drankenarrangement, wijnarrangement of een wijnproeverij worden toegevoegd. Ook kunt u de dag afsluiten met een naborrel of een geweldige afterparty!

Wilt u meer weten over deze kookworkshop in de Achterhoek? Klik dan hier.