Menu

Levenspadwandeling

Leer uzelf nog beter kennen tijdens een wandeling van 10 kilometer in de prachtige natuur rondom Kasteel Slangenburg. Het levenspad weergeeft een aantal levensthema’s die u aan het denken zullen zetten. U komt uzelf tegen op mooie, maar misschien ook moeilijke manieren. Het levenspad kunt u alleen bewandelen of samen. Wanneer u samen het pad bewandeld, leert u elkaar nog beter kennen. Over het pad bewandelen kan u meerdere dagen doen, of u doet het in één dag.

Reisgids

Samen met een reisgids wandelt u uw leven in met behulp van een pad. Het pad wordt al eeuwen hiervoor gebruikt. Er zullen veel verhalen opkomen, veel emotie, verbazing, angst, voelen, ruiken, horen en zien. Het pad zet al uw zintuigen opscherp. De reisgids helpt u met het nadenken over bepaalde vragen of het oplossen van problemen waar u mee worstelt. Laat het lekker over u heen komen en kijk wat u te weten komt over uzelf.

Het mooiste is om het pad in één dag te lopen, zodat u in dezelfde sfeer blijft en het een complete beleving is van begin tot eind. Het eerste gedeelde van het pad is 6 kilometer en het tweede gedeelte is ongeveer 4 kilometer. Wanneer u niet het pad in één dag wilt belopen zijn er twee punten in het pad waar u kunt stoppen en al snel op de parkeerplaats van het Slangenburg bent.

U krijgt een boekje waarin u uw gevoelens en gedachtes kunt opschrijven die worden opgeroepen door de verschillende opdrachten of levensthema’s. Dit boekje is alleen voor u en is bedoeld om later nog even terug te lezen wat u heeft opgeschreven.

Is uw vriend, vriendin, moeder, vader of wie dan ook binnenkort jarig? Geef dan deze unieke belevenis cadeau.

Locatie

Levenspadwandeling
Kasteellaan 6
7004 JK Doetinchem
Tel: 06 513 243 39
E-mail: levenspadwandeling@hotmail.com
www.levenspadwandeling.nl