Menu

REDACTIE TIP – Hier moet u zijn geweest!

Wanneer u in Doetinchem bent is het ontzettend leuk om even een kijkje te nemen in De Ibiza Concept Store van de vriendelijke eigenaresse Jolanda Leusink. De winkel laat u positief verassen. Het is er kleurrijk, er hangt een positieve sfeer en er is ontzettend veel te zien!

Eigenaresse

Jolanda houdt van stylen en reist graag. Dat heeft ze ook altijd veel gedaan. Ze heeft een paar jaar geleden een grote bus laten beschilderen naar een echte hippietruck. Dit werd het thema winkeltje waarmee ze alle marktjes op Ibiza afging.

Tegenwoordig heeft ze een winkel in Arnhem en in Doetinchem. Jolanda heeft nog maar weinig vrije tijd. In haar vrije tijd is ze voornamelijk bezig met het maken of decoreren van tassen, Ibiza laarsjes enz. Jolanda heeft het talent dat ze van niets, iets kan maken. Geef haar een mooie lap stof en de mooiste handgemaakte tas komt er uit. Er is van alles te krijgen, van decoratie tot kleding en sieraden en dat allemaal in Ibiza stijl! Voeg een heerlijke vakantie sfeer toe aan uw huis met het prachtige Ibiza-interieur.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Ibiza Concept Store op www.facebook.com.

Het is zeker de moeite waard om hier even binnen te lopen en te genieten van deze geweldige winkel belevenis.

Locatie

Ibiza Concept Store
Nieuwstad 11
7001 AC Doetinchem
Tel: 0610898984
E-mail: info@dulcechica.nl
Facebook: Ibiza Concept Store