Menu

Top 3 clubs

Wie zegt er nou nee tegen een feestje? In Doetinchem is er keus zat uit feestjes. Lekker met uw vrienden en vriendinnen tot diep in de nacht zingen en dansen is daar geen gemis. Het nacht leven in Doetinchem gaat er flink en tot laat aan toe. De dag erna bijkomen is zeker van belang. Doe bijvoorbeeld een bezoekje aan de club Bubbels of ga even langs Sequoia!

Feestcafé Bubbels

Feestcafé Bubbels

Bubbels staat bekend als een super gezellige en sfeervolle club. Het is een redelijk kleine club wat het juist extra gezellig maakt. Er wordt altijd gedanst of geslingerd aan de paal die zich op de dansvloer bevindt. Er worden foto’s gemaakt die u later op het grote scherm midden in de club kan terugzien, probeer maar is het gekste gezicht te trekken!

Bubbels wordt door de meeste mensen beschreven als 1 van de gezelligste en sfeervolste clubs van Doetinchem.

22-24

22-24 Club & Event

Dit is een grote en bekende club in Doetinchem. Het is erg bekend en populair onder de jeugd. Ook worden hier eigen evenementen georganiseerd. Scholen geven in de club bijvoorbeeld schoolfeesten. Het is een echte beleving om hier een avondje uit te gaan. 100% gezelligheid. U krijgt het echte club gevoel door alle lichteffecten die door de club gaan.

Moscow

Moscow

Deze club is een erg trendy. In de club kunt u loungen, dansen en zingen tot in de late uurtjes. Het is een grote en sfeervolle club. Ze hebben ontzettend veel keus uit dranken en erg vlot personeel achter de bar.