Menu

Top 5 kapperszaken

Een slechte haar coupe is natuurlijk het ergste wat er is. Een kapper is daarom de juiste investering. Ik vind het persoonlijk ontzettend lastig om de juiste kapper te vinden. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen wensen wat verschilt per persoon. Zie hieronder een paar tips waar misschien wel de perfecte kapper voor u tussen zit.

Kapperszaken

GAAF Haar & Visagie: in deze rustige en sfeervolle salon kunt u even uit uw drukke leventje stappen en even ontspannen. U loopt als herboren en met een tevreden gevoel weer naar buiten. Er hangt een professionele en fijne sfeer. Een echte aanrader!
Adres: Walstraat 60B, 7001 BV Doetinchem

Heleen Florijn: hier kunt u niet alleen terecht voor het mooiste kapsel, maar ook voor een prachtige make-up look. Op basis van uw persoonlijkheid, karakter en wensen wordt u hier met liefde geholpen
Adres: Seine 20, 7007 MR Doetinchem

Hairemotion Ingrid: geknipt worden door een ervaren kapster is natuurlijk mega belangrijk. Dan zit u hier goed. Hier kunt u terecht voor verschillende specialiteiten: metamorfose, inscheren van tekens, kleuradviezen, krullen en natuurlijk knippen.
Adres: Heuthorststraat 67, 7009 CL Doetinchem

Tasty Hair: de beste thuiskapper in de buurt. Deze kapster biedt dezelfde mogelijkheden als een professionele kapsalon alleen dan bij uw thuis. Wat een luxe! U wordt geknipt door echt vakmensen!
06- 440 430 84/ contact@tastyhair.nl

Joucke’s Barbershop: deze mannenkapper trimt uw baard, knipt een hip kapsel of geeft ervaren adviezen. Deze barbershop weet precies wat mannen nodig hebben. Beleef de geweldige uitstraling en beleving van de shop die u niet snel vergeet. U komt weer helemaal fresh en herboren naar buiten!
Adres: Nieuwstad 78, 7001 AE Doetinchem